علائم بیماری میتواند از چند دقیقه تا چند ساعت بعد از مصرف ماده غذایی بروز کند. در ادامه، بعضی علائم حساسیت غذایی آورده شده است: تورم زبان، دهان و ورم صورت؛ سختی در تنفس؛ فشار خون پایین؛ استفراغ؛ اسهال؛ کهیر؛ جوش خارشدار.
کرفس، غلات حاوی گلوتن، سخت پوستان، تخم مرغ، ماهی، شیر، نرم تنان، خردل، آجیل، بادام زمینی، کنجد، سویا و دی اکسید گوگرد که در تهیه بسیاری از مواد غذایی مورد استفاده قرارمی گیرند وبه شدت آلرژی زا هستند.
حساسیت شیر گاو
حساسیت شیر گاو ممکن است در هر دو شکل با IgE و غیر IgE اتفاق بیفتد؛ اما حساسیت از نوع IgE شایعترین و وخیمترین نوع است. کودکان یا بزرگسالان مبتلا به حساسیت IgE پنج تا سی دقیقه بعد از مصرف شیر گاو واکنش نشان میدهند و علائمی مانند تورم، جوش، کهیر، استفراغ و در موارد نادر، آنافیلاکسی را تجربه میکنند. در حساسیت غیر IgE معمولا علائم رودهای مانند استفراغ، یبوست یا اسهال و التهاب دیواره روده دارند. ممکن است تشخیص حساسیت شیری غیر IgE دشوار باشد؛ زیرا گاهی اوقات علائم نشانگر عدم تحمل غذایی هستند و آزمایش خون برای آن وجود ندارد.
حساسیت به تخم مرغ
جالب است بدانید احتمال دارد فردی به سفیده تخممرغ حساسیت داشته باشد ولی به زرده آن حساسیت نداشته باشد و برعکس؛ زیرا پروتئینهای موجود در سفیده و زرده تخممرغ کمی متفاوتاند. باوجوداین بیشترین پروتئینهای حساسیتزا در سفیده تخممرغ موجودند؛ به همین دلیل حساسیت به سفیده تخممرغ شایعتر است. مانند سایر حساسیتها، درمان حساسیت به تخممرغ رژیم غذایی بدون آن است. بااینحال شاید مجبور نباشید تمام غذاهای مربوط به تخممرغ را کنار بگذارید؛ مثلا پختن تخممرغ ممکن است شکل پروتئینهای حساسیتزا را تغییر دهد؛ درنتیجه بدن شما آنها را مضر تشخیص نمیدهد؛ یعنی این ویتامین ها احتمالا واکنش کمتری ایجاد میکنند.
حساسیت به مغز ها